قیمت سوله

قیمت سوله

قیمت سوله : یکی از مهم ترین فاکتورهایی که باعث ایجاد گرایش به ساختن انواع سوله ها شده است، موضوع قیمت سوله می باشد چرا که به طور کلی هزینه ی تمام شده یرای ساخت انواع سوله در قیاس با ساختمان سازی و سازه های دیگر مقرون به صرفه می باشد.

 

قیمت سوله

چندی از عوامل مختلف می توانند در میزان قیمت سوله تاثیر گذار باشند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

نوع زمین احداث سوله:

زمین ، نوع خاک و تراکم آن و حتی شمال- جنوبی- شرقی یا غربی بودن آن و حنی طول زمین به دلیل اثر گذاری بر فرآیند خاک برداری و میزان خاک ریزی متناسب با ابعاد سوله و نیز موارد مشابه می تواند عامل مهمی برای تغییر میزان قیمت سوله باشند.

میزان تراکم خاک:

تراکم و سفتی و سستی خاکی که قرار است سوله در آن بنا نهاده شود، یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت سوله می باشد. چرا که در مکان هایی که دارای خاک سست می باشند برای استحام بخشی و انسجام بیشتر سوله ها، باید فندانسیون هایی در ابعاد بسشتر و نیز آلموتور بندی های قوی تری را برای آن ها به کار برد. در زمین هایی که دارای تراکم کم خاک می باشند به وسیله ی ماشین آلات مختلف خاک ریزی انجام شده و تراکم آن را به میزان استاندارد می رسانند که این موارد هر کدام در قیمت سوله تاثیر گذار خواهند بود.

وزن سوله از عوامل تاثیر گذار در قیمت سوله:

سوله ها بنا به نوع کاربری و استفاده ی گوناگونی که دارند در ابعاد و وزن های متفاوتی شاخته می شوند که قاعدتا قیمت آن ها را متغیر خواهد کرد. به عنوان مثال در مناطق گرمسیری که احتمالا بارش برف کم تر می باشد می توان سوله هایی با سقف های سبک تر به نسبت مناطق سردسیر که سقف سوله متناسب با تحمل بارهای مختلف برف ساخته می شود، احداث کرد و از این طریق میزان قیمت آن ها را کاهش داد.

هزینه ساخت سوله

هزینه ساخت سوله : شرکت های ساخت سوله و سازه های فلزی حتما باید با بهره گیری از دانش روز و ابزار آلات مجهز اقدام به ساخت این سازه ها کنند , مجموعه ها با ارتقا سطح دانش و اطلاعات خود در این زمینه می توانند در بالا بردن میزان کیفیت سازه های خود اثر گذار باشند . در چند سال اخیر پیشرفت های چشمگیری در این زمینه پدید آمده که همگی به افزایش مقاومت و کاهش قیمت های سولهانجامیده است .

سوله ها را می توان با روش هایی چون : تیرورقی , خرپایی و یو بی ام ساخت که هر کدام قابلیت های مختص خود را دارند و همچنین قیمت های تمام شده شان هم با یکدیگر متفاوت است . برای بررسی بهتر ساخت هر کدام از انواع سوله ها باید تمام جوانب آن ها سنجیده شده و سپس قیمت دقیقی براورد شود.

اطلاعات زیادی لازم است درباره سوله بدانیم تا بتوانیم قیمت و هزینه تمام شده اش را تخمین بزنیم . از جمله ی این اطلاعات می توان موارد زیر را نام برد :

  • ابعاد سوله :

دانستن میزان طول و ارتفاع سوله که در حجم متریال مصرفی تاثیرگذار است به تخمین قیمت آن کمک می کند .

  • دهانه سوله :

پهنای دهانه سوله فاکتوری مهم در این بابت است که باید قبل از طراحی ابعادش مشخص شود .

  • کاربری سوله :

اینکه سوله به چه منظوری ساخته می شود مثلا سوله های ورزشی , صنعتی , کشاورزی یا ..

  • ابزار و تجهیزات جانبی سوله :

تجهیزاتی چون سرمایش , گرمایش سوله , تهویه سوله که در سوله های دامداری از اهمیت ویژه ای برخوردار است .

  • منطقه نصب سوله :

تعیین استحکام و به نسبت هزینه های ساخت سوله به محل اجرا ونصب سوله بستگی دارد .

  • نصب یا عدم نصب جرثقیل :

نوع جرثقیل نصب شده در سوله در قیمت سوله تاثیر گذار است .

  • متریال مصرفی :

چه نوع متریالی با چه کیفیتی در ساخت سوله استفاده شده است که این عامل درواقع می تواند رابطه مستقیم با قیمت سوله داشته باشد .

 

انواع سوله, خصوصیات سوله, ساخت سوله, سوله, سوله دارانگ, سوله های تیرورقی, سوله های خرپایی, سوله های یو بی ام,قیمت سوله, هزینه ساخت سوله

ساخت سوله ی ارزان قیمت

ساخت سوله ی ارزان قیمت  : ساخت سوله امری بسیار پیچیده بوده که در ساخت آن می بایست اطلاعات کاملی در این باره به دست آورد. معمولا افراد که قصد ساخت سوله و یا خرید آن را دارند به دنبال سوله ای هستند که علاوه بر مرغوب بودن قیمت مناسبی را نیز دارا باشد.

این موضوع در مورد افرادی که به تازگی وارد این کار شده اند تا افراد حرفه ای که صاحب شرکت های معروف سوله سازی هستند صدق می کند. بنابراین ما شما را در این مقاله برای یافتن یک سوله ی ارزان قیمت یاری می کنیم.

سوله ها به طور کلی به سه دسته ی خرپایی، تیر ورقی و یو بی ام تقسیم می شوند. قیمت ساخت سوله به میزان فولاد به کار برده شده و مصالحی که در آن استفاده می شود وابسته است. بنابراین باید سوله ای را انتخاب کنیم که هم میزان فولاد به کار رفته در آن کم باشد و هم بتوان با استفاده از مصالحی ارزان قیمت سوله ای با کیفیت بالا به دست آورد. در این بین سوله های خرپایی هر دو ویژگی ذکر شده را دارا هستند.

به همین دلیل می توان به عنوان سوله ای مناسب با قیمتی پایین به آن نگریست. سوله های خرپایی از نظر مصرف فولاد کمترین میزان فولاد را دارا می باشند. به همین دلیل وزن کمی داشته و به دنبال آن قیمت مناسبی نیز دارند. بنابراین می توان با قیمت کم سوله ای با کیفیت و مناسب تهیه نمود چرا که در صنعت امروز بهترین و  با کیفیت ترین سوله سوله ی سبک خرپایی است.

اما تعدادی از افراد نیز بودجه ی لازم برای ساخت این نوع سوله را ندارند به همین دلیل ما به آن ها سوله های دست دوم را معرفی می کنیم. البته انتخاب سوله های دست دوم نیازمند توجهات خاصی است.

در هنگام انتخاب سوله ی دست دوم باید به کیفیت سوله و میزان تخریب دقت نمود و سپس بر اساس آن قیمت را تخمین زد. خرید سوله ی دست دوم نسبت به سوله های نو از نظر قیمت به صرفه تر می باشد اما انتخاب سوله های خرپایی در این موضوع بهتر است چرا که کیفیت بالایی داشته و استفاده ای از آن صورت نگرفته است.

خرید سوله, سوله, سوله ارزان قیمت, سوله داران, سوله دست دو, سوله های سبک, سوله های کم هزینه, قیمت سوله
بدون نظر

ارسال دیدگاه