سوله سازی

سوله سازی

سوله سازی

مراحل ساخت سوله : ساخت سوله مراحلی دارد که باید به صورت گام به گام طی شود تا سازه ای ایمن تولید گردد که با گذشت سال ها از ساخت سازه های فلزی هنوز هم که هنوزه مراحل کلی ساخت و ساز بدین صورت است .

اولین گام در ساخت سوله طراحی آن است ، سازندگان نمی توانند بدون هیچ طرح و برنامه ی ابتدایی اقدام به ساخت کنند ابتدا باید نقشه و طرحی از سازه و سوله مورد نظر تهیه شود تا سازنده دیدی کلی در این باره داشته باشد سپس به وسیله نقشه ها اقدام به ساخت سازه می کنند .

در ساخت سوله باید به تمام جزئیات موجود توجه شود , جزئیاتی که کلیات را می سازند . بی توجهی به هریک از این فاکتورها ساخت اصولی سوله ها را زیر سوال می برد و موجب کیفیت پایین سازه می گردد که این اصلا به نفع سازنده نیست زیرا یکی از دلایل مهم مشتری از خرید چنین سازه هایی استحکام و مقاومت بالای آن ها ست .

مراحل ساخت سوله ( سوله سازی )

طراحی به کمک نرم افزارهای طراحی سوله انجام می شود هرچه نرم افزار ها و تجهیزات امروزی تر باشند نقشه ای دقیق تر در اختیار خواهیم داشت که ساخت سازه را تسهیل می کند البته میزان توانایی و کاردانی طراح هم در این زمینه بی تاثیر نیست .

گام بعدی ساخت سوله است , این مرحله هم مانند مرحله قبلی از اهمیت زیادی برخوردار است سوله باید به طور دقیق و مرحله به مرحله بر اساس نقشه ها ساخته شوند . ساخت آن توسط مهندسین سازه صورت می گیرد , محل ساخت نیز همان محیط کارخانه است . تکنسین ها و مهندسان با همکاری هم اقدام به ساخت سازه می کنند اتصالات توسط پیچ و مهره و جوشکاری صورت می گیرد که کیفیت آن ها مساله مهمی است که باید رعایت شود , این مساله به استحکام سازه نیز کمک بسزایی خواهد کرد .

و در پایان سوله ساخته شده به زمین مورد نظر کارفرما حمل شده و در آن بنا می گردد و فونداسیون سازی سوله نیز در این مرحله صورت می گیرد .

 

عملکرد سوله :

طراحی و ساخت سوله براساس محاسبات خاص و دقیقی صورت می پذیرد ساخت اصولی سوله ها در هر مکان و موقعیت جغرافیایی باعث عملکرد بهتر آن ها خواهد شد . این سازه ها با بهره گیری از ابزارآلات مجهز و به روزی ساخته می شوند که بازدهی آنان را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد . ساخت سازه های فلزی و به طور دقیق تر سوله ها در محیط کارخانه های سوله سازی صورت می گیرد و پس از پایان یافتن ساخت به مرحله بهره برداری و احداث می رسد که با نصب سوله در منطقه مورد نظر آغاز می شود .

با رعایت تمامی نکات ساخت و طراحی سوله می توان سازه هایی ایمن , مقاوم و ارزان قیمت تولید کرد . سوله هایی کارا و با کیفیت دارای ویژگی هایی هستند که در این جا به برخی از آن ها اشاره می کنیم :

  1. سرعت بالای ساخت سازه و تحویل فوری سوله به متقاضی
  2. هزینه های حمل و نقل سازه و نصب آن ها به صرفه است
  3. هزینه های تمام شده ساخت سوله اقتصادی است
  4. ابعاد دهانه سوله بسیار حائز اهمیت است
  5. دمونتاژ و مونتاژ سوله به سهولت صورت می گیرد
  6. تحمل بالای این سازه ها در مقابل فشارهای وارده
  7. نصب انواع جرثقیل ها بدون محدودیتی در تناژ آن ها
  8. وزن به نسبت سبک این سوله ها

عملکرد سوله :

  • چگونه بهترین سوله را بسازیم ؟

ساخت سوله امری حساس و تخصصی است در نظر اول شاید کار سختی نباشد و هر شرکت با هر سطح دانشی قادر به ساخت آن باشد اما در مراحل کار متوجه حساسیت این موضوع خواهیم شد که تنها مجموعه هایی با تیم های مهندسی کاردان و با تجربه از پس این مهم بر می آیند هر اشتباه کوچک یا بزرگ در طراحی یا ساخت سوله موجب زیان و ضرر هنگفتی خواهد شد از این رو مجموعه ها باید دقت زیادی در انتخاب کادر فنی و ابزارآلات و تجهیزات خود داشته باشند تا سازه ای با بهترین بازدهی ساخته شود .

 

سوله و همه چیز درباره آن

سوله و همه چیز درباره آن: در ساخت سوله ها مهمترین مشغله فکری کارفرمایان هزینه تمام شده آن می باشد که با توجه به نکاتی که در ادامه بیان می شود می توانند هزینه های ساخت را کنترل کنند در ابتدای امر باید توجه کرد که هدف از ساخت سوله شروع تولید می باشد و بایستی در ساخت سوله هزینه ها را کنترل کرد تا برای شروع تولید مشکلی از بابت بودجه برای تهیه ماشین آلات و مواد اولیه وجود نداشته باشد.

با دقت در برخی موارد می توان بسیاری از هزینه های غیر اصولی را کاهش داد زیرا صرف تمام هزینه ها در قسمت ساخت باعث ایجاد مشکلات نقدینگی در آینده می شود و سوله ای که جهت تولید محصولی بنا شده بود در مرحله ساخت باقی بماند و نمی توان مرحله تولید را که هدف نهایی تولید سوله می باشد، آغاز کرد.

بر اساس اینکه نوع محصول تولیدی نیازمند بازار خاصی باشد در اطراف همان مسیرها زمین مورد نظر تهیه شود تا هزینه های حمل و نقل کمتر شود اما اگر به بازار خاصی نیاز نباشد می توان در شهرک های صنعتی اطراف شهر نیز اقدام به ساخت سوله کرد. در انتخاب زمین مورد نظر باید مواردی از قبیل مسافت محل ساخت از مرکز شهر- دسترسی به برق، آب، گاز، جاده و ….مد نظر گرفته شود چون این انتخاب  می تواند در هزینه های آتی تاثیر بگذارد.

احداث سوله براساس هدف نهایی:

در صورتی که کارفرمایی در شرف ایجاد یک تولیدی نوپا است باید دقت کند که براساس هدف نهایی خود سوله را بسازد و نیازی به ساخت سوله بزرگ ندارد اما باید سوله به گونه ای طراحی شود که خیلی کوچک هم نباشد تا در آینده برای افزایش تولید مشکلی ایجاد نشود در هر صورت باید هزینه های ساخت به گونه ای تنظیم شود که بتواند مسیر تولید را به موفقیت طی کرد و فقط در مرحله ساخت سوله متوقف نشود.

مشاوره دقیق : در تهیه زمین مورد نظر و همچنین ساخت سوله با افرادی که قبل از شما نیز با همین موضوع تولیدی اقدام به ساخت سوله کرده اند مشاوره بگیرید و این مشاوره به غیر از مشاوره از متخصصان ساخت سوله  باشد.

انواع سوله, انواع سوله های خرپایی, تعریف سوله, خرپا سوله, سازه فلزی, سوله, سوله سبک, سوله های خرپا

بهترین سوله از نظر کیفیت ، قیمت و روش مطلوب ساخت کدام سوله است؟

قیمت سوله : از جمله عوامل مهم در تعیین قیمت سوله وزن آن است که  به دلایل متعددی متغیر است. ساخت سوله هایی با وزن سنگین به مصالح و هزینه های بیش تری نیاز دارد .

عوامل تاثیر گذار در وزن سوله

  1. نوع ساخت سوله
  2. نوع مصالح به کار رفته
  3. منطقه ساخت سوله
  4. میزان بارهای وارده
  5. ارتفاع ستون

استفاده از تکنیک های سبک سازی سوله می تواند تاثیر به سزایی در وزن سازه و در نهایت هزینه های صرف شده آن گردد. یکی از آیتم های بهترین سوله همان سبک سوله است.

که به دو دسته کلی تقسیم می شوند :

  1. سبک سازی سازه بنا
  2. سبک سازی بارهای بنا

کاهش هزینه های سوله مساله ای بوده که همواره ذهن سازندگان را به خود مشغول نموده این که چگونه بدون کاهش استحکام و یا پایین آوردن کیفیت مصالح مصرفی هزینه های صرف شده را کاهش بدهند.

یکی از راه حل های این مسئله به کارگیری افراد آموزش دیده و متخصص در این زمینه است این فراد با تجربه هایی که دارند می توانند بدون کاهش کیفیت سوله هزینه های اضافی پروژه را حذف کنند و این کمک شایانی به پایین آوردن هزینه هاست .

استفاده از روش های مناسب ساخت سوله نیز می تواند در این زمینه کمک کننده باشد.

روش های ساخت سوله

  • روش تیرورقی
  • روش UBM
  • روش خرپایی

بهترین سوله

روش تیرورقی به جهت کاهش هزینه های ساخت سوله اصلا روش مناسبی نیست چرا که با استفاده ی بیش از حد از ورق های فولادین نه تنها موجب کاهش هزینه ها نمی گردد بلکه سبب افزایش آن نیز می گردد .

در مقابل سوله های سبک خرپایی می توانند انتخاب مطلوبی در این زمینه باشند زیرا با استفاده ی حداکثری از امکانات موجود سبب کاهش وزن سازه و به نسبت کاهش هزینه ها نیز می گردند , این بدان معنا نیست که استحکام یا کیفیت سازه کاهش یافته بلکه با ساخت اصولی این سازه ها مقاومت و ایمنی آن ها تا به میزان قابل توجهی افزایش می یابد.

بهترین سوله, تکنیک های سبک سازی سوله, روش های ساخت سوله, سبک سازی سوله, سبک سوله, سوله سبک, عوامل تاثیر گذار در قیمت سوله, قیمت سوله, ویژگی های بهترین سوله

اجزای تشکیل دهنده سوله

اجزای تشکیل دهنده سوله : هر سوله از یکسری اجزای مختص خود تشکیل شده اند که در این مقاله سعی داریم هر یک را شرح دهیم :

وال پست

یکی از اجزای اصلی تشکیل دهنده سوله وال پست است . این قطعه به عنوان ستون و نگهدارنده دیوار سازه عمل می کند وال پست در انتهای سالن نصب می شود مکانی که دیوار سازه در آن جاست . شکل ظاهری این قطعه به صورت تیر یا ستون طراحی شده است و وظیفه آن انتقال نیروهایی است که به دیوار وارد می شود وال پست این نیروها را به صورت متوازن به فریم سازه منتقل می کند که همین باعث دوام بهتر دیوار ها می گردد .

استرات

اتصال قاب ها در سوله ها توسط استرات صورت می گیرد و نیروهای وارده بر قاب ها را به یکدیگر منتقل می کنند استفاده از استرات در سوله موجب افزایش ظرفیت سازه می گردد و به عنوان یک تکیه گاه جانبی عمل می کند و استرات ها به کمک جوشکاری به ستون اصلی سازه متصل می گردند و طول آن ها به طور معمول بین ۵ الی ۸ متر است .

قاب اصلی

قاب اصلی سوله از ستون ها تشکیل می شود به این صورت که تیرها ابتدا به هم جوش داده می شوند و تشکیل یک قاب فلزی را می دهند . قاب اصلی سوله از مهم ترین اجزا تشکیل دهنده ی سوله است که نقش مهمی در ساخت سوله دارد که بنا بر نوع سوله و کاربری آن ساخته می شود .

مهاربند

یکی دیگر از اعضای تشکیل دهنده این سازه ها مهاربند است . مهاربند ها دو نوع هستند : مهاربند قائم و مهاربند افقی .

وظیفه این اجزا افزایش سختی لوله است لوله هایی که به صورت طولی و عرضی در سازه ها استفاده می شوند . اجرای این اجزا عمدتا به وسیله میل مهار صورت می گیرد .

جرثقیل

از دیگر اعضای سوله ها جرثقیل است . از این ابزار برای جا به جایی بارها و اجسام سنگین در سوله ها استفاده می شود و دارای انواع مختلفی هستند : جرثقیل های دروازه ای , دیواری , سقفی , تاور کرین و ..

خرید سوله

 

اجزای تشکیل دهنده سوله یو بی ام, اعضای سوله, انواع سوله, روش های ساخت سوله, ساخت سوله, سوله, سوله خرپایی, سوله سبک, سوله های سبک, کاربری سوله
بدون نظر

ارسال دیدگاه