03 آوریل خرید سوله
خرید سوله
مراحل ساخت سوله : ساخت سوله مراحلی دارد که باید به صورت گام به گام طی شود تا سازه ای ایمن تولید گردد که با گذشت سال ها از ساخت سازه های فلزی هنوز هم که هنوزه مراحل کلی ساخت و ساز بدین صورت است .
اولین گام در ساخت سوله طراحی آن است ، سازندگان نمی توانند بدون هیچ طرح و برنامه ی ابتدایی اقدام به ساخت کنند ابتدا باید نقشه و طرحی از سازه و سوله مورد نظر تهیه شود تا سازنده دیدی کلی در این باره داشته باشد سپس به وسیله نقشه ها اقدام به ساخت سازه می کنند .
در ساخت سوله باید به تمام جزئیات موجود توجه شود , جزئیاتی که کلیات را می سازند . بی توجهی به هریک از این فاکتورها ساخت اصولی سوله ها را زیر سوال می برد و موجب کیفیت پایین سازه می گردد که این اصلا به نفع سازنده نیست زیرا یکی از دلایل مهم مشتری از خرید چنین سازه هایی استحکام و مقاومت بالای آن ها ست .
مراحل ساخت سوله ( سوله سازی )
طراحی به کمک نرم افزارهای طراحی سوله انجام می شود هرچه نرم افزار ها و تجهیزات امروزی تر باشند نقشه ای دقیق تر در اختیار خواهیم داشت که ساخت سازه را تسهیل می کند البته میزان توانایی و کاردانی طراح هم در این زمینه بی تاثیر نیست .
گام بعدی ساخت سوله است , این مرحله هم مانند مرحله قبلی از اهمیت زیادی برخوردار است سوله باید به طور دقیق و مرحله به مرحله بر اساس نقشه ها ساخته شوند . ساخت آن توسط مهندسین سازه صورت می گیرد , محل ساخت نیز همان محیط کارخانه است . تکنسین ها و مهندسان با همکاری هم اقدام به ساخت سازه می کنند اتصالات توسط پیچ و مهره و جوشکاری صورت می گیرد که کیفیت آن ها مساله مهمی است که باید رعایت شود , این مساله به استحکام سازه نیز کمک بسزایی خواهد کرد .
خرید سوله :
در حال حاضر استفاده و ساخت انواع سوله ها برای کاربرد در صنایع مختلف، در میان صاحبان مشاغل باب شده است و صرفه ی اقتصادی و زمانی زیادی را برای آن ها در قیاس با ساخت ساختمان های بتنی به دنبال دارد.
همین امر باعث شده است که افراد به صورت گسترده ای متمایل به خرید انواع سوله ها جهت انجام فعالیت های صنعتی و غیر صنعتی خود شوند. در این صورت؛ بعد از این که فرد به این نتیجه برسد که انتخاب سوله برای کاربری مد نظرش گزینه ی مناسبی می باشد، ممکن است با این سوال مواجه شود که چگونه یک سوله خریداری کنم؟
پاسخ به این سوال راحت می باشد. چرا که فرد می تواند برای کسب اطلاعات اولیه و پایه در مورد سوله ها و نحوه ی خریداری و سفارش ساخت آن ها به سایت شرکت های معتبر در این زمینه سر زده و بعد از این که از طرق مختلف مانند مشاوره با واحد فروش، دیدن نمونه کارها، بازدید از کارخانه و … در مورد ساخت سوله توسط شرکتی خاص مطمئن شد، می تواند با واحد فروش کارخانه تماس گرفته و با سفارش ساخت سوله بدهد.
خرید سوله
پیرو این سفارش، کارخانه ی مد نظر گروهی از افراد را برای سنجش موقعین مکان احداث سوله، به محل مورد نظز مشتری می فرستد و بعد از آن عملیات طراحی سوله را استارت می زنند.
راه دیگر در پاسخ به سوال چگونه یک سوله خریداری کنم؟ این است که فرد می تواند به صورت حضوری در کارخانه و واحد فروش شرکت حاضر شده و سفارش ساخت سوله مد نظر را بدهد و مابقی پروسه را به متخصصین شرکت واگذار نماید. این افراد بعد از اخذ سفارش از مشتری گروهی را مامور به طراحی سوله ای با کاربری مد نظر وی نموده و اقدام به ساخت اجزای گوناگون سوله مطابق با محاسبات مهندسین می نمایند.
طراحی و ساخت سوله موضوعی دقیق و بسیار پر اهمیت می باشد که نیازمند دقت فراوان می باشد. در طراحی سوله مراحل مختلفی وجود دارد و همچنین با استفاده از روش های تخصصی انجام می گیرد. هر گونه بی توجهی در طراحی و ساخت سوله ممکن است کل کار را با مشکل مواجه بسازد و باعث شود تمامی زحمات هدر رفته و یا خساراتی ایجاد شود.
طراحی و ساخت سوله
در طراحی و ساخت سوله می بایست کار های زیر به خوبی و با دقت و زیر نظر مهندسین انجام گیرد و هیچ گونه بی توجهی به آن ها نشود.
- توجه به بار گذاری برای بار مرده شامل باران ، برف و یا باد های شدید.
- بارگذاری جانبی سوله از لحاظ باران و یا برف و زلزله
- بار گذاری جرثقیلی که در سوله مورد استفاده قرار می گیرد و محاسبه ی بار دینامیکی جرثقیل
- ضریب منطقه ای سوله و اهمیت و رفتار سوله
- ارتفاع سوله ی مورد نظر و همچنین ارتفاع دیوار های سوله
- میزان گستردگی دهانه ی سوله و همچنین طول آن با توجه به نوع و کاربرد سوله ی مورد نظر
- تعداد قاب هایی که در ناحیه ی طولی در سوله مورد استفاده قرار می گیرد.
- درز های انقطاع در داخل سوله
- محاسبه ی ضریب طول مورد نظر
- درصد لازم برای شیب سقف
- پوشش مورد نظر برای سقف و یا کف سالن و همچنین دیوار های سوله
- تنش مجاز خاک منطقه
- نحوه ی کنترل جای سوله
- طراحی اتصالات و بیس پلیت سوله ی مورد نظر
- طراحی تیر حمال جرثقیل مورد نظر
- طراحی پلین ها با استفاده از نرم افزار
- طراحی میل های مهار کننده در سوله
- ارائه ی یک طراحی که در آن دور ریز ورق به حداقل برسد
- ارائه ی یک دفترچه شامل تمامی مراحل طراحی و محاسبات سوله
اطلاع از موارد بالا و ثبت آن ها در دفترچه ی ذکر شده الزامی می باشد همچنین در ساخت سوله ای بهتر و با کیفیت تر بسیار اثر گذار می باشد. بنابراین رعایت این نکات شما را در ساخت یک سوله ی مرغوب راهنمایی خواهد کرد.
بدون نظر